Vargen kommer….

Idag fick vi av en förbipasserande norrman tips om ett ihjälkört djur någon mil härifrån. Djuret beskrevs som större än en räv, ljusgrå/svart och låg uppe på plogkanten. Eftersom det inte verkade vara en rödräv så förmodade norrmannen att det kanske rörde sig om en ung varg. Några telefonsamtal och en biltur senare kom svaret. Det handlade om en ovanligt stor och gråsvart räv, olik den vanlig rödräven som florerar i parti och minut i dessa trakter.. Lite spännande var det allt för en stund, och med tanke på att detta  tidigare varit vargrika trakter så kändes det spännande om det verkligen varit så att en varg passerat i området. Vargen kommer….kanske någon gång i framtiden istället.

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Haspelrullen (2011-01-26 17:54)
    Enligt utsago så var det inte en silverräv heller. men antar att rävar kan se ut lite hur som helst, beroende på hur mor och far var skapta:)

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Maria Skiddi (2011-01-26 15:29)
    Ja man ska aldrig upphöra att förundra sig:)) Endera dagen får jag väl en svart röding. (Även om rödingen varierar otroligt mycket i sina färger)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.