Varning!!

Har du planer på att bege dig över fjället till eller från Norge ikväll? Telefonrapport kom nyss från killarna vid plogstationen i Merkenes. De  avråder bestämt då det blåser hårt och utlovas vindstyrkor på 30 ms ikväll och inatt. Tidigare idag hade Silverexpressen kört fast i snödrev på fjället. Jag har garderat mig för eventuella nattgäster med en jätteladdning köttfärssås. Gasolköket står berett inför eventuellt strömavbrott, ljus lyser, pannlampan och ficklampan har nya batterier och allt löst utomhus är bortplockat. Ute viner vindarna vassa och hårda. Turligt nog är det plusgrader så det faller ingen snö, men är säkert mycket halkigt. Hoppas att R kommer helskinnad hem. Han som ska köra ända från Arvidsjaur i detta väder.

4 kommentarer

  1. Kerstin Oskarsson

    Du är klok på alla sätt och vis Gunnel 🙂
    Ofta brukar man svära åt att man inte förberett nåt vid strömavbrott, men du är fantastisk!

    Här har vi haft underbart väder idag 🙂

    Kram Kerstin <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.