Döm om min förvåning

Döm om min förvåning när jag  hittade detta blogginlägg med bild av Marika Lagerkranz och med mina ord. Känner mig glad hedrad och uppmuntrad. http://kenthlovgren.blogspot.com/2010/11/skapa-en-god-kansla.html#comment-form

Etiketter: ,

6 kommentarer

 1. Maria Skiddi

  Enastående å sådan visdom, tar 7 livsvarv för en del att förstå innebörden av. Det som kallas det ”lilla extra”- ”närvaro” absolut människogehör någon?! Var stolt! Du är en förebild.

 2. Åsa Åberg

  Hej vännen!
  Klart att du ska vara hedrad och en riktig mallgroda!! Jag blir ju mallig å dina vägnar när man läser detta. Det bästa är ju att vi tillsammans synliggör människor med en demenssjukdom och inte demensen som sådan, det gillar jag mest!!
  Kram Åsa

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Åsa Åberg (2011-01-30 10:59)
  Fina Åsa! Tack och kram till dig och till alla andra som jobbar för att synliggöra människan bakom demenssjukdomen. Keep up the good work!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.