Kolonn irritable

Sisådärja, en riktigt dålig sjuksköterske-ordvits levereras såhär på fredagsaftonen. Folk är måttligt roade av kolonnkörningen, men det är ju det enda sättet som fungerar just nu vid transport över fjället.Vädret är fortsatt instabilt med blåst och snö på fjället. På norska sidan är det snorhalkigt. Folk får vänta i timmar på att få skrida i kolonn åt ena eller andra hållet. Businessen idag har varit sisådär, men sånt är livet här uppe i obygden. De byråkratiska papperhögarna är genomgångna, en hel del är åtgärdat och mitt i alltihopa hann vi med ett semmelfika med vännerna och storfiskarna M&S och Å&P mitt på blanka fredagseftermiddagen. Det är livskvalitet det! Favoritvovven Donna fick som vanligt värsta glädjefnattet över att åter igen få vara i Sandviken. Jag förstår henne:) Nu önskar vi er alla och oss själva en givande och trevlig helg!

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.