Sandvikens egen lilla Sol-Britt

Sandvikens Fjällgård fick en alldeles egen Sol-Britt idag. En liten flicka på 8 månader i Afrika, hennes två storasystrar och föräldrar kommer att få den summa som Sandvikens gästers alla pantburkar och flaskor inbringar. Det brukar bli ett par säckar med flaskor och burkar i månaden.

Vår sopkörare – eldsjälen och medmänniskan Kjell Holmbom som tillsammans med sin fru Sol-Britt (som flickan blivit uppkallad efter) driver olika hjälpprojekt i Afrika ser till att pengarna kommer till bästa användning för vad Sol-Britt och hennes familj behöver

Kjell berättade att där finns även andra barn som bär deras namn. En pojke heter faktiskt Holmbom…i förnamn:) Snart får vi foton och en närmare beskrivning om hjälpprojketet och jag är nästan säker på att flera av er kommer att skänka inte bara pantburkar till familjen. Läs i min Vk-blogg, om vårt första möte med Kjell. http://blogg.vk.se/admin/index.php?id=183136&updated

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till S (2011-02-12 11:30)
    Ja visst är det ett gulligt sammanträffande. Gävles lilla Sol-Britt är ju en riktig liten fjälla. Hon borde få komma hit och titta i några spännande råtthål!!

  2. S

    Jag önskar man kunde sätta Tummen upp även för kommentarer (som din kommentar här) i bloggen, finns det ingen sån funktion gömd nånstans?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.