Lilla Sol-Britt

Nu har vi fått bilder på  "vår" lilla fina gullunge Sol-Britt  och hennes familj. De bor i ett slumoråde i Kawangware i Kenya. Det är dem som vi valt att hjälpa tack vara de pantburkar och flaskor som våra gäster och kunder vid Sandvikens Fjällgård lämnar efter sig. Vår sopkörare Kjell kommer varannan vecka och hämtar pantsäckarna. Hans gripande berättelser över kaffetåren om han och hustrun Sol-Britts ideella hjälparbete i Kenya fick mig och Robert att vilja bidra på något sätt. Som synes är lilla Sol-Britt uppkallad efter sin svenska beskyddare 🙂  och det lär även springa omkring en och annan liten pojke därnere som heter Holmbom….i förnamn:) Här kommer en liten presentation av Kjell och Sol-Britt Holmbom och deras ideella arbete. Kanske även du vill bidra till att hjälpa den här lilla familjen i Kawangware! Jag brujar ha ca 1500-2000 läsare per dag. Tänk om alla skulle ge en tia var- så skulle det bli 15-20000 kr. Pengar som kan ge Sol-Britt och hennes syskon en framtid.

SK-aid Solbritt och Kjell´s hjälparbete i Kenya.
 
Erfarenhet: Vi har jobbat med biståndsarbete i Kenya och Uganda sen 1986, bott i Kenya under 10år, sen fortsatt med stöd och hjälp sen vi kom hem och gör så fortfarande.
Vårt arbete är helt idellt, vi känner glädje och lycka att hjälpa och ge denna målgrupp en möjlighet till en bra start i livet.
Tack på förhand för vad Du gör. 
Vid förfrågan ring gärna,
0929-21185
073-0266150Solbritt
070-5816105Kjell
 
Vårt nuvarande konto SK-aid 6212 612 486 842     När vår stiftelse är öppnad kommer kontot att bli nytt.
Namn: Solbritt Holmbom
Muskus 15
942 91 Vistträsk
 

barclaysbank konto kostar 40kr via internetbank normal 

 
namn: AGGREY ZISAGA  kontonummer: 1054028 swift: BARCKENX

 
Vi hjälper gärna till och kan naturligtvis ombesörja alla utskick om man så vill, viktigast att människor får hjälp.
 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.