Självskryt luktar illa som sursilla

Jag är inte av den skrytsamma typen, men kan ändå inte låta bli att just idag glädjas åt att jag för närvarande hederligt  innehar samtliga 5 platser  av "Mest gillat senaste veckan" samtidigt som jag har förstaplatsen på "Mest läst idag! Det som är extra kul är att detta blev konsekvensen när någon insinuerade att jag fuskar. Tack alla trevliga människor för stöd, för tummar och för de vänliga, kluriga och spirituella kommentarer som ni bjuder på. Hoppas att ni fortsätter med det.

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

  1. Elisabeth

    klart att du ska skryta, det är ju jättekul att du är på topp! lite skryt från oss, vi har börjat gymma!!!! det trodde väl ingen… en gång ingen gång, två gånger en vana… det är där vi är, håll tummarna att det blir ett ”missbruk”. Ikväll håller vi tummarna för Simon.
    Kram från oss.

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Elisabeth (2011-02-19 10:13)
    Men nu tror jag att jag ritar kors i taket! Starkt jobbat! Säkert extra kul att göra det tillsammans:) Längtar efter dig! När kommer ni och hälsar på??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.