Speedtid

Vart tar veckorna vägen? Nyss var det torsdag och nu är helgen över. Som så ofta avslutades helgen med ett fantastisk väder och flera av helgens gäster suckade och ville inte återvända hem. I morgon om vädret står sig, så ska jag njuta av några lediga timmar vid pimpelhålet. Jag har längtat så idag, och knappt vågat titta ut på det gnistrande landskapet, men snart är det måndag igen och DÅ får rödingarna se upp.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

 1. Kerstin Oskarsson

  Vilka härliga kort Gunnel!!

  Avundsjukan inom mig när jag ser detta härliga landskap går inte att beskriva, men jag behöver bara vända huvet lite till höger där min fina dotter sitter i sin gåstol och pillar på ett lock, så är jag ändå glad att jag är där jag är 😀

  Måste vara en härlig känsla att få vara den som får stanna kvar när alla andra åker 🙂

  Kram Kerstin

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Kerstin Oskarsson (2011-02-20 19:24)
  Ja det bästa känslan är just den – att få stanna kvar när alla andra åker:) Ja du har ju en fantastisk tid med lillprinsessan, att se henne växa och utvecklas. Snart är hon stor nog att fjällvandra:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.