Allting är vitt vitt vitt…..Ahhhhh

En kort men intensiv fjälltur företogs i morse för att visa våra vänner den fina utsikten och maränglandet på högfjället. Att fjällväder blixtsnabbt kan slå om visste vi, men från en meter till en annan så fanns inte skymten av ett skoterspår.Det drevade blixtsnabbt igen och sikten var bara ett par meter. Man blir påmind om naturens otroliga krafter och hur liten man egentligen är i allt det stor.

R leder nu fiskeligan med den MINSTA fisken hittills fångad här i år. En föga hedrande placering. Idag firar vi 6 år tillsammans. Har lärt mig efter 6 år att blommor får man inte om man inte köper dem själv, alternativt påminner in absurdum, så jag beställde en kvast. Röda rosor ståtar i nu i vasen som påminnelse om kärlek och om två knepiga själars gemensamma resa genom livet.  Ikväll ska vi fira med god mat och goda vänners sällskap, lite skumpa och tårta. R ska få bjuda mig på restaurang i Vuoggatjålme någon lugn dag när vi kan lämna huset.

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

 1. annkristin

  Grattis till 6-årsdagen! o även om han inte visar det så konkret alla gånger 😉 så vet han säkert…o uppskattar det han har..:)
  ha en trevlig kväll!

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till annkristin (2011-02-26 16:18)
  Tack Annkristin. Antagligen har du rätt, men det skulle ju inte skada om jag fick veta det han vet;) Människor är olika av födsel men ffa av den ohejdade vanan. Ha en fin söndag!

 3. Åsa Åberg

  Grattis Gunnel!
  Jag har ju haft den äran att följa dig på hyfsat nära avstånd de senaste 7-8 åren och jag är så glad över att du är lycklig nu och hittat hem! Du är verkligen värd varje minut av kärlek!
  Kram Åsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.