Over and out

Ännu en fin helg är till ända. Har nyss vinkat farväl till våra goda vänner som besökt oss i helgen, samt sagt hejdå till alla de gäster som lämnat Sandvikens Fjällgård för denna gång. Man har lovprisat skoterleder, sett ripa, skjutit ripa och fått fin fisk. Tyvärr finns det även trista historier om skador och skoterhaverier som ju kan vara medaljens baksida. Robban hann igår även fara iväg en snabbis med en blomma och lyckönska våra grannar som öppnat restaurang i Vuogga.

Avslutade helgen med en god och alldeles pinfärsk rödingmiddag med mandelpotatis och spenatstuvning. Mats och jag for och fiskade en stund i förmiddags medans Kristina tog en skidtur längs sjön med mysiga vorstehvalpen Eisa och Robban höll ställningarna i butiken. Vindstilla och -3. Underbart att vara ute i friska luften, i tystnaden och bara stå där med pimpelspöet och meditera över det under stundom så obegripliga livet. Sandviken när det är som bäst. Nu huvudstupa in i beställningsdjungeln. Gokväll gott folk.

Etiketter: , , , , ,

8 kommentarer

 1. ellen

  Vad härligt att du får njuta av allt vackert som finns där hos er. Men tänk att tankarna om Livet följer med oss överallt!
  Kram, kram och ha en fin vecka!

 2. Kina Levin

  Just när skoterhaverier och skador händer är det ju alltid trist, men sedan, så bruar de ju bli sådana där småroliga historier:O)
  Åh, vad gott det lät, med spenatstuvning till rödingen – tror det får b lir det idag!
  Hej hopp!
  [email protected]

 3. Anna-Karin

  Nyss hemkommen från en härlig helg i Sandviken vill jag hälsa
  till alla skoterförare som sladdar skoterspår och leder och
  håller dem i kanonskick. Överallt var det jättefint! Vad skulle vi som kör hund göra utan era fina spår i markerna? Det har varit perfekt hundkörningsunderlag i helgen både på led och på diverse skoterspår ut i terrängen. Tack ska ni ha! Vi ses!

 4. Gunnel Forsberg

  Svar till Anna-Karin (2011-02-28 10:30)
  Tack själv Anna-Karin! Kul att ni fick en bra helg och att väder och före var fint. Vi ska vidarebefordra hälsningen till alla tappra ”sladdare”. Välkomna tillbaka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.