Mot sydliga nejder

Styr idag kosan mot sydligare nejder. Ja Vindelgransele får sträcka på sig! Det är inte alla dagar den byn blir kallad för sydligare trakter. En intensiv resa innehållande bilservning,shopping, besök hos mor med min mobila frisörsalong, hon ska klippas, permanentas och pysslas om i största allmänhet. Känner jag henne rätt så ingår det i hennes planer att pyssla om mig med. Det ska bli mysigt. I morgon bitti så bär det hemåt igen och ett välbehövligt frisörbesök för egen del i metropolen Arjeplog ska hinnas med innan jag åter är hemma. En liten nätt tur på ca 50 mil. R får det hett om öronen. Här är det smockfullt just nu och helgruschen står för dörren så han kommer att få jobba hårt. Om du har tid – ta en minut och fyll i Bellas lilla enkät här nedanför. På återseende!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.