Maj way

Gillar vårt nya liv. En härlig majlördag såhär i skarven mellan två stugveckor, när stugstädningen är avklarad, solen skiner och trevliga människor dyker upp, då känns livet gott. Gillar känslan att få lägga upp livet efter eget tycke och smak, få prioritera efter väder vind och folktillströmning.  Att få göra nya egna hjulspår i en verksamhet kantad av människor som vill en enda sak – få ha det bra på just sitt sätt. Så länge ingen stör andra gäster, grisar ner eller beter sig illa, så vill vi göra vad vi kan för att man ska trivas här. Trots att dagarna är långa och det ofta är mycket jobb, så får vi kraft av allt det positiva som sker. Till dig som ägnar ditt dyrbara liv åt att bara vänta på våra misstag, blunda och njut av solen och av det så snabbt flyende livet.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Nina

    Körde förbi Sandviken i dag. Det såg härligt mysigt ut:-)
    Synd att vi inte hadde tid att stanna till och hälsa på. Men nästa gång kommer jag inn och hälsar på:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.