Så underbart

Så underbart det är att få sätta sig vid dukat bord och njuta av det som någon annan har lagat. Senast så var det hos Ewert och Marianne i stuga 6 som bjöd på Tjäder för några månader sedan.  Vi fick också avnjuta en julhare som inte gick av för hackor hos Marietta och Sven. I ärlighetens namn så är jag ganska trött på min egen matlagning och husbocken själv aktar sig noga för att komma i närheten av diskbänken även om jag vädjar snällt, så en kväll som denna känns oerhört lyxig för min del. Tack snälla Birgitta för allt det goda: Västerbottenspaj, kalixlöjrom med en massa goda tillbehör, en gräddig räksoppa med goda västerbottenssnittar till och ett gott vitt vin hamnade precis där det skulle. Det var så varmt att vi kunde äta ute, med en solnedgång över Björntoppen som fond. En trevlig kväll med goda vänner är alltid värt mera än guld.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.