Norrskensglas

Fick härom dagen trevligt besök av Sarah Öjbrandt och Yvonne Marklund från Norrskensglas, den nya glashyttan i Arjeplog. En solig majmorgon på "hörnet" över en kaffetår fick vi höra deras spännande berättelse om hur deras ide blivit verklighet, om alla turer innan de äntligen kunde komma igång på allvar. Vi kommer att kunna visa lite ur deras sortiment även om vårt exponeringsutrymme är mycket begränsat. Vackra konst och bruksföremål med anknytning till denna nordliga destination finns att beskåda och köpa hos dem på Smedjegatan 3 i Arjeplog och de har även en webshop.

Vi ser fram emot ett fint samarbete, att få presentera deras alster, skicka kunder till dem och naturligtvis håller vi tummarna att det ska gå riktigt bra för dem! Titta in på deras hemsida, eller ännu hellre titta in om du passerar. http://norrskensglas.se/  Berätta om dem för dina vänner och glöm för guds skull  inte att trycka på "gilla"-symbolen på deras Facebooksida.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.