Vaukagården

Laddar med fil och kaffe inför bilresan till Arjeplog där det blir Tankeväckaren och demensriktlinjeutbildning x 4 under dagarna två för kommunens omvårdnadspersonal. På Vaukagården där vi ska hålla till har många äldre från fjällvärldens alla hörn  levt sina sista år. När man tänkter på alla de levnadsöden och livshistorier som  passerat där genom åren så blir man full av vördnad. Håll tummarna att allt går bra. Bäst att se upp för fjolårskalvarna som nu stöts bort av mamma älg. De brukar irra omkring och har inte något vidare trafikvett.

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Britten

    Vilken härlig tid ni har framför er nu. Våren i norr är i ett slag för sig.

    Vi tog för några år sedan över mitt barndomshem i Västerbotten och åker dit så fort vi har möjlighet. Vi var där valborgsveckan och då fick jag åter igen nåden att se våren ge vika och det är just som du visar här …underbart !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.