Mors dag

Violer till mor

Idag får jag den ultimata lyckan att få fira mors dag med alla mina barn, barnbarn, måg och sonhustru. Vi äter frukost tillsammans innan vi skiljs åt och reser hem åt olika håll. Det är lite förvirrande att vara farmor och mormor i samma rum, men det känns underbart att få ha de sina omkring sig. Önskar min egen mamma och alla andra mammor en riktigt fin mors dag med sol och kärlek.

5 kommentarer

 1. Britten

  ja DET måste vara underbart aTT få bli firad som mor av barn och barn barn. Jag har inte haft den förmånen. Du undrar om min gård. DET är mitt barn domshem som jag och min man tog över 2006 och som ligger i Holmträsk. Den lilla by i västerbotten där Christer också till bringa många somrar. Finns en del bilder på min blogg. Jo jag kommer nog att fortsätta läsa din blogg

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Spankywhip Dellamorte (2011-05-31 12:22)
  Fina dagar blev det. Morsdagfrukost tillsammans, därefter bilfärd upp och hem genom landets alla olika gröna nyanser

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Britten (2011-05-29 23:25)
  Holmträsk, det låter bekant men jag kan inte omedelbart placera det i minnets geografi. Får nog ta och kika på google maps:)samt se på dina bilder från barndomsbyn:)

 4. Gunnel Forsberg

  Svar till Britten (2011-05-29 23:25)
  Holmträsk, det låter bekant men jag kan inte omedelbart placera det i minnets geografi. Får nog ta och kika på google maps:)samt se på dina bilder från barndomsbyn:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.