Mycket stoltare än så här….

Farmors skatt. Sixten Ingmar Forsberg

Mycket stoltare än så här är det svårt att bli. Med hjärtat fullt av kärlek och fina minnen och med kameran full av bilder, och med känslan av lille Sixtens fjuniga hjässa mot kinden återvände vi norrut efter fina dagar när vi hunnit träffa alla våra barn, barnbarn, våra gamla föräldrar och flera av mina syskon. Rikedom är ordet för dagen. På vägen hem där R körde lastbilen och jag personbilen så delade jag i vanlig ordning ut varma tankar (personliga skyddsänglar)  till dem var och en. De är ju det finaste vi har.

Etiketter: , , , , ,

10 kommentarer

 1. Maria Skiddi

  oj vilket fint kort! Beskär å rama in era näpna ansikten, vilken guldklimp, men inget konstigt med det när han har ljusets gudinna med hår av spunnet guld och ögon som lockande fiskevatten till sin farmor.

  (hade jag vart karl borde jag kommi ganska långt med de overtyrerna=))

 2. Anna Koverberg

  Hej Gunnel och grattis på namnsdagen! Vilket härligt kort på dig och Sixten, du lyser av tillfredsställelse! Jag följer dig och din Robert på bloggen och det känns bra att se hur fint ni har det uppe i Sandviken. Här hemma ser vi nu fram emot sommar, värme och semester, det känns underbart att vi har hela härligheten framför oss. Vi hörs! Många kramar Från Anna

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Maria Skiddi (2011-06-01 19:17)
  Men oj Maria!! Hur mycket vill du låna???? 🙂 Ja om du var karl så hade du haft ”halva inne” :))
  Skämt åsido, den bilden visar precis hur jag känner det, att få hålla en sådan liten nybadad skatt i famnen. Lycka!

 4. Gunnel Forsberg

  Svar till Anna Koverberg (2011-06-01 22:23)
  Kul att höra ifrån dig Anna! Jag tänker på dig ibland och hoppas att allt är bra med dig och de dina. Satt härom veckan och tittade i den fina gästboken som jag fick av er. Den används flitigt! Ja nu har vi en härlig tid framför oss. Sommaren är underbar.Önskar dig allt gott. Kram!

 5. Gunnel Forsberg

  Svar till Jan Nilsson (2011-06-02 01:13)
  Instämmer med föregående talare:) Fast det finns en hel del från mödernet med. De har giftastycke – de unga tu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.