Bondromantik och slåttanna

Etiketter: , , , , , , , , ,

9 kommentarer

 1. Karin Lyxell Lind

  Jaa, vilken ”flashback” jag fick, precis så var det…. Alla minnen är inte ljuva, det var inte roligt alla dagar. Minns särskilt hetsen att hinna klart innan regnet!!!! En kamp mot naturen många gånger.

 2. Katarina Anundby

  Hej
  Vilka härliga minnen din berättelse triggade igång, precis så hade jag och mina fem systrar det också under slåttern i Granö:) mindre angenämt var det att trampa i höladorna och riskera att få spikar genom huvudsvålen. Tack Gunnel!

 3. Katarina Anundby

  Hej
  Vilka härliga minnen din berättelse triggade igång, precis så hade jag och mina fem systrar det också under slåttern i Granö:) mindre angenämt var det att trampa i höladorna och riskera att få spikar genom huvudsvålen. Tack Gunnel!

 4. Gudrun

  Du skriver såna fantastiskt fina, levande texter om din barndom/uppväxt/livet på landet! Tänker du samla ihop dessa i en bok?

 5. Gunnel Forsberg

  Svar till Karin Lyxell Lind (2011-07-05 19:14)
  Ja det kunde verkligen vara spännande, speciellt när åskmolnen drog in och det handlade om minuter. Blir lite nyfiken och undrar om du är Karin Lind från Skoträsk??

 6. Gunnel Forsberg

  Svar till Katarina Anundby (2011-07-06 21:45)
  Oj vad glad jag blir när min texter kan väcka andras minnen till liv:)Tänk ändå, man hörde aldrig talas om någon som fick sorkpest på den tiden, vilket är rätt märkligt med tanke på ur mycket smådjur som kröp omkring.

 7. Gunnel Forsberg

  Svar till Gudrun (2011-07-06 22:37)
  Tack Gudrun! Visst är det en hemlig dröm jag har att en dag få till en bok, men mitt självförtroende säjer bromsande saker till mig och jag är dålig på att prioritera egentid för skrivande. Det blir mest små hafsiga 5-minuterstexter i bloggen nuförtiden. Men kanske en dag att jag vågar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.