Oförhappandes…

Igår fick vi oförhappandes fint och efterlängtat besök av  kära syster Ellen och Lage. En trevlig kväll igår och ett litet fjällvandringsäventyr tillsammans i dag på förmiddagen  lämnade fina och trevliga minnen. Leo var ystrare än någonsin över denna massiva släktvandring. Ikväll är han ganska utbränd och ligger på rygg i korgen snarkandes.  Vi har gäster från  alla tänkbara håll här. Till och med från min barndoms grannby Norrbyberg. Ikväll skiner solen i Sandviken. Trevligt med en pratstund över kaffetåren med vännerna Åsa och per. Nu ska mina ömma fötter få sig lite välbehövlig lyx i form av ett fotbad.

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Ellen

    Tusen tack för ett jätte trevligt dygn hos Er! Nu är jag nästan kär i honom med mjuka öron, obs jag menar inte Robert:) Sköt om er! Kram
    Jag ordinerar ett fotbad per kväll!

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Ellen (2011-07-27 22:20)
    Tack själva!!. Vi är så glada att ni kom! Robbans öron är ändå ganska mjuka de med:) Ska försöka följa din ordination! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.