Livet på en pinne

Har haft ett par intensiva men roliga dagar med många besök, mycket folk och så grädden på moset förstås –  födseln av världens sötaste lilla gullvippa som idag fick komma hem från BB med mamma pappa och storebror Oliver.

Ett par av Robbans stronga fastrar och en kusin med man var här idag på visit. De är pigga pantertanter som fortfarande går på hjortronmyrarna trots hög ålder.

En av mina kära arbetskamrater från Vittervägstiden – Gun och hennes Tomas har varit här ett par dagar. Trevligt prat, skratt och så ikväll fick jag, min blom-svältfödda krake, en underbar rosbukett. Ljuvligt! Robban fick en snygg keps, så nu han han lägga bort vinterkepsen som han haft ända tills nu. Till kvällens smaskiga ripmiddag kom de med ett riktigt gott rött vin som passade förträffligt till min specialrätt Ripa black and white.

Nu känns det i gammkroppen att det är sängdax. Mina höfter  känns skeva och som om en förskärare vore instucken tvärs igenom och jag känner mig som drygt 100 bast. Ännu är en massa varor ouppackade efter dagens leverans, men det måste få vänta tills imorgon.  Endast Björntoppen är sig lik – alltid lika ung och vacker, och ständigt i nya kreationer och färgsättningar. Att ta sig uppför trapporna  till sängen känns som en riktig utmaning. En sak återstår….det spännande momentet att sätta ihop min badade mobil igen och hoppas att den funkar. Håll tummarna gott folk!

Etiketter: , ,

8 kommentarer

  1. Gun

    Än en gång tack för 2 fantastiska dagar. Där kommer vi, som ”gubben ur lådan”, och får det mest fantastiska mottagandet. Inbjudna till en fantastisk middag, kaffeprat, utflykts tips, ja ett otroligt generöst givande av båda trots att ni har så mycket omkring er. Ni har alla de förutsättningar som krävs för att lyckas. Hemresan gick bra, några lämlar var enda missödet. Angående älgen så visst var det något med fokus………. Hoppas att även den sparrisätande prins Leo mår bra.
    Vi ses……….

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Gun (2011-08-05 18:48)
    Tack själva Gun och Tomas! Det var jättekul att träffas igen:) Rosorna står fantastiskt fint och lyser. Precis vad en blom-svältfödd fjällbo behövde:) Välkomna tillbaka vid tillfälle! Hälsa Tomas att jag fick två jättefina öringar kvällen efter ni hade åkt! Trots ryssflugorna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.