Ögontjänaren

Saliga

Det här charmtrollet kan lägga vem som helst vid sina fötter, om inte av kärlek så av utmattning. Han har en fantastisk energi och  ett väderkorn som verkligen lovar gott. Han sover gott på natten och klarar sig ända till vid 7-tiden innan det är morgonkissning på gång. Han är kärleksfull, men busig – precis som en valp ska vara.  Allt som går att äta intresserar honom….ja även en hel del saker som inte går att äta, men pröva går ju. Igår fick han sitt första grisöra, som efter en liten utskällning hamnade på kistbotten. Han känns redan alldeles självklar, den här lilla sötnosen som håller på att göra matte rask och rörlig igen. VI längtar ut på fjällpromenad igen. Få se om vi kan smita iväg en stund idag. Guns saliga Märta – den bruna labradoren som en gång botade min hundrädsla är i saligt minne bevarad. En hund – det är en riktig vän det!

 

Etiketter: , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Maria Skiddi

  ,,,å jag som pälsallergiker med astma vars värsta allergen är katt, har 3 firrar, två Koikarp å en guldfirre=) Den största Flipper, kan man iaf klappa på huvvet (om man är matte vill säga) andra aktar han sig för.

  Men att simma omkring med dem? Hmm…så stor damm ska vi inte bygga men det blir fint å harom ute för de tigger som hundvalpar å man hör ända in i sovrummet hur de skvalpar då man kliver upp på morron hihi

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Maria Skiddi (2011-08-04 20:46)
  Robban har varit inne på iller med, men jag är skeptisk. Tycker iller och igelkott som är djur med stark personlighet skulle passa dig bra:) Illern är väl hyfsat kramvänlig i motsats till igelkotten:))

 3. Gun

  Iller, huvva!!! Jag höll i en iller som plötsligt gjorde ett utfall och högg sig fast i hakan, inte speciellt skönt. Denna iller sades också vara tam men icke. Den bet sig fast ända ner till benet, jag fick käfta upp den och haka loss den så inte hela hakspetsen skulle skäras sönder. Blå om hakan fick jag gå och få min stelkrampsspruta. I minnet kan jag fortfarande se den rosa nosen med tillhörande morrhår ”snustrandes” på min haka! HUVVA!!

 4. Gunnel Forsberg

  Svar till Gun (2011-08-05 18:38)
  Snustrandet från en opålitlig iller får gärna vara för min del HUVVA! men de är söta på bild – och skulle förmodligen vara bra råttjägare:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.