Solnedgång

För varje dag kryper solen ned allt tidigare bakom fjällkammen. Mörkret smyger sig på successivt. Snart är det vintertid – i alla bemärkelser. Men tänk….om inte mörkret kom…hur skulle vi då kunna glädja oss åt ljuset när det återvänder.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Per

    Go afton Gunnel. Otroligt fina bilder.Undrar om tempen i vattnet? isläge snart,och är det den vanliga bottnen med smågrus, sten eller hur ser det ut. Börjar rycka i pimpelarmen 🙂 Go natt.

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Per (2011-10-24 22:27)
    Idag är det badtemperatur bara för den riktigt djärve. Snart har isen lagt sig och då är det bara vinterbadare som tar sig ett dopp. Jag tänker inte sälla mig till dem:) däremot kommer jag att doppa kroken både ofta och gärna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.