Mardrömsföre

Äntligen hemma igen efter en mardrömsbilfärd från Vilhelmina ikväll. Tjock dimma obefintlig sikt och snorhalka. Skönt när jag äntligen svängde ned på gården här hemma. Dagens föreläsning gick bra, och som vanligt fick man träffa inspirerade och trevliga människor. Det är nog 30 år sedan jag passerade Vilhelmina senast. Otroligt vackra höstbilder har jag i kameran, men orkar inte dela dem ikväll. Bjuder på ett collage imorgon istället. Välkomnades hem med färska räkor, ciabatta och idel glada grabbar. Inte dumt alls!

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Din föreläsning var oerhört uppskattad. Sträck på dina 155? centimreter, du kan vara stolt över hur du berörde…

  2. Erika

    Hej Gunnel!

    Tack för en helt underbar föreläsning i Vilhelmina igår! Jag & mina kollegor konstaterade snabbt att det skulle finns fler som du!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.