Time out

Måste ta time out några minuter och styrka mig med en kaffetår. Orken tog liksom slut. Tyvärr gjorde inte arbetsdagen detsamma utan en stor hög med pappersjobb och beställningar återstår innan kvällen får komma. Vi  har haft en toppenfin allhelgonahelg med bra ruljans, många gäster på campen och dessutom kärt besök av Robbans son med familj. Men man är inte lika outtröttlig nuförtiden som i fornstora dar. Åren börjar visst ta ut sin rätt. Nu vill jag snabbladda batterierna och få krafterna tillbaka. I veckan kommer nämligen kära dott med sina småtroll Oliver och Alice hit på efterlängtad visit. Längtan är bara förnamnet…

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.