Världens finaste namn

Mitt nya fina namn är Nonon (mormor) Mormors killerill Oliver, hans sprillans nya lillasyster Alice och mamma Sandra är här och jag bara njuter av deras närvaro. Vi försöker hinna med allt vad Sandviken har att erbjuda  några frostiga soliga dagar i gränslandet mellan senhöst och vinter. Naturen visar fjällvärlden från sin vackraste sida och jag ser ständigt nya vackra motiv som ska fångas med kameran. Jag vill försöka fånga minnesbilder att titta på och glädjas åt när de har åkt härifrån. Fina minnen.

Idag har det stått paltätning, stenkastning i Tjaktjaure, bad i diskhon, vedeldad bastu och en liten mysig förmiddagsutflykt ner till sjön med varm oboy och bullar på agendan. Inomhus gör vi kojor av pappkartonger, spelar trumpet på tomma pappersrullar, häller vatten med lilla servisen, leker med hunden och så sjunger vi och turas om att spela gitarr.

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Elisabeth

    Blir varm i hjärtat å era vägnar…. Jag förstår att ni har det helt underbart, fortsätt så och njut!!!! Kram till er alla:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.