Snart vänder det…

Idag är det precis en månad till julafton. Tiden rusar verkligen fram även om hösten varit mörk och lång. Snart vänder det och blir lite ljusare för var dag. Idag har vi fått lite snö och genast känns världen ljusare och luften lite lättare att andas. Förbereder mig mentalt för nästa veckas resa söderut med Tankeväckaren till Uddevalla. Under resans lopp får jag även träffa alla mina fyra barn och alla mina barnbarn. Det blir som en riktig förskottsjulklapp och jag hoppas även att få uppleva Liseberg julmarknad. Så mysigt att få se fram emot. Redan idag har julstjärnor och ljusstakar kommit fram här hemma och med ens infann sig en smula julstämning.

Etiketter: , , , , ,

12 kommentarer

 1. Kerstin Oskarsson

  Jag sitter just nu och tittar på Jullotta på Liseberg.
  Dom filmar även från marknaden. Ser ut att finnas mycke roligt där 🙂

  Jag och Gerda har oxå adventpysslat idag 🙂 Imorrn tänds stakar och stjärnor 😀

  Ha en trevlig resa, både med Tankeväckaren och barn och barnbarnmys 🙂

  Kram Kerstin

 2. Ingemar Wahlström

  Smått chockad kontaterade jag idag att det bara är fem månader till 24 april. Plötsligt känns vinten hanterlig! Gillar annars tyvärr inte vintern sedan jag började med rullstol. Och ännu mindre sedan jag blev med assistent. Jag gillar inte att se hur de får slita ibland.
  Det verkar som du har mycket trevligt att se fram emot, ha der jättetrevligt o berätta för oss vad du gör. Kram!

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Kerstin Oskarsson (2011-11-25 00:44)
  Så mysigt att julpyssla med barn i huset. Ståndaktig du är som kan hålla dig från att tända dem omedelbart! Önskar er en kanonmysig första advent!

 4. Gunnel Forsberg

  Svar till Ingemar Wahlström (2011-11-25 06:35)
  Ja visst går det rasande snabbt. Kan försöka tänka mig in i din situation och inser att det måste vara besvärligt med snömodden. Önskar dig en fin adventhelg och lovar att rapportera mina öden och äventyr framöver. Kram!

 5. Gunnel Forsberg

  Svar till Sonia (2011-11-25 12:38)
  Det känns fantastiskt och jag känner mig rik!! Grädden på moset vore ju förstås att även få träffa mina kära syskon, men får ta lite systerthe och tänka på er. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.