Ljuvligheter

Började dagen med en liten fisketur, en glad hund och en känsla av juletid. Mjukkakun är härmed gräddad, pepparkaksdegen stöpt och skymningen sänker sig nu ljuvligt blå över det vita fjällandskapet. R laddar fågelbordet och jag försöker febrilt hitta fungerande ljusslingor att lysa upp utetillvaron med. Stormen Berit drabbar snart vårt västra grannland och jag antar att det kommer att visa sig i en minskad helgkommers. Får försöka använda tiden till annat istället. Bäst att börja öva julsångerna till min spelning 3:e advent och söka reda på några andra paltor än fleecetröjor och långkalsonger inför mitt besök i Göteborg.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.