Leva i ovisshet

Den ursprungliga planen att Alex och Bella skulle bila hit imorgon från Umeå har stupat. Bella har anlänt till Umeå men Alex får inget besked av sin chef om ifall och när han komma loss. I värsta fall får han inte ledigt. Han har ju ett tillfälligt jobb via ett bemanningsföretag och får finna sig i att inte kunna planera. Det känns trist för jag hade verkligen sett fram emot att få rå om dem ett par dagar innan jul. Bella kan ju sätta sig på bussen hit, men Det blir drygt för Alex att bila hit själv på fredagkväll. Håller tummarna för att det ska lösa sig till på torsdag.

Imorgon gör snickarna julavbrott. R har suttit fast i pappersträsket i flera dagar så vi har inte kunnat göra julfint och någorlunda klart i lilla vardagsrummet uppe som vi tänkt. Hoppas på morgondagen. det sliter på tålamodet att det aldrig får bli klart. Jag skulle önska mig lite julstämning.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.