Harens år

På spisen puttrar hare som ska avnjutas imorgonkväll i goda vänners lag. Imorgon lägger vi sista handen vid anrättningen. Har-experten Marietta lär ut styckningens och tillagningens ädla konst.

 

Etiketter: , ,

4 kommentarer

 1. Birgitta

  Frestande och det blir säkert jättegott. Här skall vi kalasa och njuta av din toppengoda Marsipanrulle som kom med lantbrevbäraren idag. Jag har smakat och den är GOD!, godare, godast, blir nog inte en smula kvar!!
  Gott Nytt År till er i vykortet!!

 2. Maria Skiddi

  Motorsågsmassakern är en barnfilm jämfört med dessa ritualer som är förknippade med harpaltens smältpunkt för läckergommar! Ha det gott Gunnel. Jag planerar seriöst en påhälsning som betalande gäst i nån stuga framåt vo´rn=)
  Gott Nytt år osv!

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Maria Skiddi (2011-12-30 19:11)
  Ja det var onekligen en lite läskig situation att sätta kniven i den flådda haren. Man väntade bara på skriet! Bra idé att komma hit! Ser fram emot att träffas iverkligheten här i vykortet! GOTT NYTT ÅR! Må din penna aldrig bli trubbig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.