Sveriges mästerkock

Dagana rusar ifrån oss, bräddfyllda med arbete. Smet ut på sjön en timme idag för lite frisk luft och hundträning. Bara ett par småfiskar nappade. Vi unnade oss också att se en stund på tv ikväll. Följer Sveriges Mästerkock på fyran där vi har två favoriter. Bellas pojkvän Jesper Lunnevi och vår bankman Lina Nordström från Arjeplog. Det är extra kul när man har lite anknytning till någon. Nu är Leo fast besluten att få oss att lägga bort pappershögarna och gå isäng. Bäst att lyda.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Birgitta v

    ÅÅÅ, vad jag håller tummarna, är så kul när det är ungdommar från Norr som tävlar vet inte hur de gick för Luleå tjejen.jätte duktiga är de alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.