Takdrop

Snickarna som jobbar med utbyggnaden upptäckte att husets plåttak på södra sidan endast sitter löst lite sporadiskt fastspikat i skarvade knobbar. Man blir lite kallsvettig vid blotta tanken att det när som helst hade kunnat lossna och flyga sin kos. Som det stormar här allt som oftast så är det extra viktigt att saker och ting sitter ordentligt fast. Nu får vi även passa på tilfället att blåsa i en del isolering så huset blir varmt och tätt.

R har flunsan och ligger däckad i sängen med undantag för små alvedonrace mellan frossbrytningarna. Vi har haft svinkallt, så dagens tilltänkta fisketur fick skjutas på. Har en vag känsla i kroppen, lite ont i lederna och fryser. Hoppas bara att det är en släng av hypokondri. En varm hund, en kopp the och lite Muskus-honung får bli kvällens huskur.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Sven. (2012-01-24 08:58)
    Läste länken som hastigast men fortsätter som tidigare att lita på vetenskapligt utprovade läkemedel i första hand. Du får ursäkta Sven men jag ”köper” bara delar av det som skrivs, t ex att leva sunt och försöka förebygga ohälsa genom kost motion. En bra devis när det gäller naturmedel är väl att ”det som inte har några biverkningar – har inte heller några verkningar”. Bara för att saker är ”naturliga” och kommer från växtriket eller naturen, behöver det inte betyda att de är ofarliga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.