Kropp till salu

Kropp med eller utan huvud  till salu, alternativt bytes mot något användbart – typ en säck pellets.  Så länns det tyvärr idag. Gårdagens resa till Skellefteå blev en utdragen historia. Jag lämnade hemmets härd kl 04.45 och var hemma kl 20.00. Föreläsningen gick bra och efterlämnade den fina känslan som det alltid ger att träffa ett gäng entusiaster och vetskapen om att dessa kommer att bidra till att lyfta framtidens äldreomsorg dit de kommer. Resten av dagen ägnade  jag åt att göra endast de allra nödvändigaste ärendena och åt bilkörning. Någon nöjesshopping blev det inte tal om. Under dagen escalerade nämligen förkylningen, frossan kom och huvudet ville sprängas. Kunde för mitt liv inte hålla mig vaken så jag fick stanna och snabbsova ett antal gånger under hemresan. Raka spåret isäng efter att ha packat upp. R och snickarna hade klarat sig bra med det jag förberett i matväg.

Idag blir det sängläge så mycket som möjligt. Eftersom jag ändå är den friskare av oss just nu så gäller det att samla kraft för varuleveransen i eftermiddag. Håll tummarna för att dessa baciller bara är på blixtvisit!

 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Birgitta

    Håller tummarna och hoppas du får en snabbt övergående förkylning. Tänkte på din fina vinjettbild inatt när månen var i jätteformat mot en helt klar himmel, men jag saknar fotoförmåga så den får vila i minnet.
    Många krya-på-dig-kramar

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Birgitta (2012-02-08 12:07)
    Det är något alldeles speciellt med månen och dess dragningskraft. Tror säkert att du kan ta fina bilder!! Våga prova. Jag är ingen fotograf men har bara bestämt mig för att ta många bilder. En och annan blir magisk:) Tack för krya-på-kramar. Precis vad som behövdes!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.