Grenbältesdax?

Börjar nästan tro att det är dax för mig att bli grenbältesbärare – just för att förhindra ytterligare incidenter. Sitter jag fastspänd på stolen så utsätter jag mig ju inte för några av livets ständigt återkommande farligheter. Nu kan det väl inte hända något mer tråkigt, var min fasta tro…. men än ska vi inte tro att försynen tömt hela sin skörd av otur över oss!

Både R och jag aktar oss noga för kalluft för närvarande. Ett enda iskallt andetag försätter oss i hostkonvulsioner i spy-kräk-och kast-upp-kategorien. Förberedde mig därför för att snabbt kuta ut och ta in dörrmattan genom att hämta ett djupt andetag inomhusluft och snabba mig ut. Dörrmattan låg hoprullad strax utanför dörren på vår nya, ännu inte hopmonterade  fotskrapeanordning. För att nå dörrmattan var jag tvungen att sätta foten på skrapan – som tydligen var utrustad med något skridskoliknande bottenplatta. SMART konstruktion – kombinerad fotskrapa och skridsko!! Jag fick rejäl fart, stod på öron och arsle, slog i skalle, gjorde hål i byxorna, rev upp ett sår på baksidan låret och kraschade de enda användbara läsglasögon som R ännu inte konfiskerat. Smärta, ilska, förödmjukelse och NU FÅR DET RÄCKA, var aktuella känslor.

Nu omplåstrad men ännu förgrömmad och relativt sur på R som hävdar att nu får jag sluta vara så klumpig. Efter min påminnelse beträffande det senaste pallgaffelsattentatet så tystnade han, men jag såg nog att den käre karlsloken var frisk nog att dra på munnen en aning trots allt!!

Etiketter: , , , ,

14 kommentarer

 1. Berith

  snälla,rara ni!!!Nu får det vara nog med olyckor!! Slog du skallen igen? Hur känns det? Visst blev de hjärnskakning sist..ni bor ju för långt bort för att vi ska kunna vara till nån hjälp, men be för er, det kan jag i alla fall och sända goda tankar..kram i allt elände

 2. Marianne

  En olycka kommer ju sällan ensam men nu var det ju 3:e om vi räknar R:s sorkfeber också, så nuuuuu är det klart!!!

 3. annkristin

  Ja nu får det vara nog!
  Sitter här o tänker att hade man varit så till att man hade kunnat ge ett handtag hade man självklart gjort det!
  Men det brukar ju vara så att när det ser som mörkast ut…brukar det vända..hoppas!!
  Kram! Annkristin.

 4. Maria Skiddi

  Men hörrni….dax att ta ditt någon som kan se om det finns ngt ”väsen” som rumlar runt med era liv??? Om det inte gjort så förbaskat ont så skulle jag ha skrattat, men det är ju helt otroligt! Verkligen (funderar)

 5. Birgitta

  Hoppas verkligen att ni har lika mycket sol som här vid kusten och att ni får möjlighet till ÅTERHÄMTNING och tillfrisknande. Många tankar på er för nu är det nog med motigheter!!

 6. Gunnel Forsberg

  Svar till annkristin (2012-02-17 19:44)
  Tack för den goda tanken! Nu är jag på benen, och R har återfått lite färg och lite humör. Nu är det bara kraften som vi väntar på!

 7. Gunnel Forsberg

  Svar till annkristin (2012-02-17 19:44)
  Tack för den goda tanken! Nu är jag på benen, och R har återfått lite färg och lite humör. Nu är det bara kraften som vi väntar på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.