Bokstavskombinationsdax

Det blev till sist nästan slut på kombinationer av bokstäver ord och tankar efter de senaste veckorna krassligheter. Eller så upptogs alla hålrum, bihålor ventriklar och hjärnkontor av snor, saltvatten och ogynnsamma temperaturer och idel tomhet. Hoppas att lusten återkommer, jag saknar känslan av att det alltid står tankar, spiritualiteter och storswammel i kö för att poppa ut genom fingertopparna. Snart blir det älgfile potatisgratäng och lite fredagsstämning. Vi firar liv hälsa och framskridandet i bygget samt att Leo klarat livhanken efter senaste vådliga äventyret där han stack över vägen ihop med sitt hjärtas dam. Nu ligger han och suckar på mattkanten och följer mig med sin vackra blick, olycklig över sin begränsade frihet. Önskar er alla en fin helg.

2 kommentarer

  1. Karin Melander

    Här är en som verkligen hoppas att inspirationen återkommer i full styrka allt eftersom dina/era krafter tilltar. Jag saknar dina härliga inlägg om livets mångahanda, du är en ordkonstnär som målar bilder med din penna och lockar fram många glada skratt! Tack! Dessutom en fantastiskt duktig fotograf! Krya på er hälsningar från Karin i Piteå

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Karin Melander (2012-02-28 21:41)
    Tack för jättefin och verkningsfull uppmuntran Karin! Jag känner på mig att inspirationen är på gång igen. Speciellt när solen gnistrar och det är så bedövande vackert. Kameran längtar ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.