En underbar dag

Tittar längtansfullt efter alla skoterekipage som far uppför fjällsidan. Idag är det en sådan där härlig dag när man skulle vilja vara ledig, kunna dra iväg på fjälläventyr och njuta av det gnistrande vackra, men helgerna innebär ju alltid intensivt arbete. Vi insåg idag att vi ännu inte hunnit vara ute på ett enda fjälläventyr denna  vinter förutom en kortis på nyår. Jag har själv varit 3-4 korta stunder här ute på grundet, och R har sladdat skoterleder innan han blev sjuk, men det är allt. Jag vågar själv inte bege mig ut  så långt med risk att köra fast eller vilse. Nu börjar min längtan bli stark. Jag hoppas att det finns lite sol kvar tills på måndag, då MÅSTE jag helt enkelt få lite luft, frihet och ledighet annars blir jag tokig.

2 kommentarer

  1. Birgitta

    Låter som ni håller på att bli pigga igen. Vi är många som håller tummarna att ni får en STRÅLANDE fri-måndag med njutning av sol o snö. Ha en fin helg med alla trevliga gäster/kunder och stjäl någon minipaus i solen!!

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Birgitta (2012-02-25 10:15)
    Livet leker igen! Idag är det gnistrande vackert, vindstilla – 11 och strålande sol. Som när livet är som bäst! Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.