We skäll overcome – some day!!

Nu har den här underbara men emellanåt odrägliga vovven börjat skälla åt främlingar och åt okända ljud. Han som varit så tyst och fin och bara voffsat till ibland, när han vill in eller hör ljud om natten. Nån expert som har goda råd hur man stävjer detta? Å ena sidan vill jag förstås  inte att han ska skälla ut  gäster och kunder  som kommer i butiken/receptionen – men å andra sidan är det bra att han markerar om han anar skumma typer,  eller om det kliver in främlingar i vår privata ingång utan att knacka först. Tacksam för svar.

7 kommentarer

  1. Sven.

    Jag hade en hund som vaktade och ville inte släppa in när ingen var inne, då tog en tant kvasten och sopade undan hunden, detta resulterade i att han blev aggresiv mot främlingar.
    Jag hoppas att inte någon besökare varit dum mot din hund, detta kan vara orsak till beteendet?

  2. Kerstin Oskarsson

    Här morrar kisse om det knackar på nån eller om han ser nån av oss komma och gå altanvägen, innan han ser att det är husse eller matte 😉

    Hoppas det blir bättre med Leo.. Du kanske ska kontakta Barbro på Go`kväll. Hon vill säkert komma till vackra Sandviken 😀

    Kram till er från ”sjukstugan” i Vindeln 🙂

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Sven. (2012-03-20 20:18)
    Visst kan det vara så att någon blivit rädd eller irriterad på honom, men han är ganska morsk och älskar folk och fä så jag tror inte det. Har sagt ifrån på skarpen nu i ett par dagar så nu går det bättre. Hoppas att det bara är en ”fas”

  4. Gunnel Forsberg

    Svar till Kerstin Oskarsson (2012-03-20 23:28)
    Sedärja! En vakt-katt, han är för go Tiger! Det verkar som att vi kommer att kunna stävja det. Annars får jag ta och ringa Barbro:)

  5. Gunnel Forsberg

    Svar till Lisbet Olofsson (2012-03-21 10:40)
    Ja han är otroligt SÖT men har även ett underbart temperament och en härlig personlighet! Fortsätt att njuta i ert solparadis!

  6. Gunnel Forsberg

    Svar till Lisbet Olofsson (2012-03-21 10:40)
    Ja han är otroligt SÖT men har även ett underbart temperament och en härlig personlighet! Fortsätt att njuta i ert solparadis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.