Gipshunden

Gipskatter har man ju hört talas om, men en livs levande gipshund har vi här hos oss ikväll. Idag har matte städat ur byggskräp och massor av gipsdamm ur nyrummet. Leo har hållt mig sällskap hela dagen och pälsen känns sträv och matt ikväll trots ihärdigt borstande. Det blir allt finare där ute och nu ska jag faktiskt inviga det med en liten speltrudelutt för att få nosa lite på akustiken. Ikväll går vi bort på middag tillsammans med goda vänner till fina norska vänner som ska bjuda på en spännande fiskrätt. Det känns superlyxigt!!

Långväga skoterfarare ända från metropolen Malå checkade just  in här i kväll efter en lång färd på ca 25 mil. Inga bekanta ansikten från min högstadiesejour i Malå dock. De här herrarna var några år yngre än mig.

Idag firar jag även äldste sonen med familjs husköp som gick i hamn efter en lång spännande gårdag. Gläder mig med dem över ett riktigt fint och fräscht hus. Vi önskar dem en riktigt lycklig tid där. Gokväll gott folk!

Första fikat avklarat i uterummet, glass och kaffe förstås. Mysigt!

 

6 kommentarer

 1. Pelle Hansson

  Så underbart härligt. Vilken utsikt och i en natur som hela tiden förändras. Och vad härligt för dig och Robert att få lite mer av privat boende. Fler bilder Gunnel under processen. Pussa på Robert ..:)

 2. Helena Isaksson

  Så Fiiint!

  Njut av den fantastiska utsikten och hoppas att hälsan får stå er bi så att ni med glädje kan fortsätta ert jobb.

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Pelle Hansson (2012-03-23 18:45)
  Hej Pelle!
  Följer dina flyttbestyr:) Du gör ju också ett spännande livsstilsbyte och vi önskar verkligen lycka till med allt! Ja det här ger verkligen en guldkant på tillvaron som mestadels utspelats bakom köksfönstret annars. Nu gläds vi åt att det snart blir klart och då har vi både vardagsrum, uterum och altan mot den fantastiska utsikten. Hälsar R och pussar lite extra på honom.Bilder kommer vartefter det blir mer färdigt.

 4. Gunnel Forsberg

  Svar till Helena Isaksson (2012-03-24 07:14)
  Tack Helena! Ja vi njuter i fulla drag, och den vyn är rena hälsokosten och styrkekaramellen när man är trött. Då får man ny kraft att göra ett bra jobb!!

 5. Per

  Hej Gunnel. Så fint ni fått det,och kommer att få. Hoppas ni får va krya nu oxå,jag missade tydligen en hel del här tidigare i vinter, om vad ni råkat ut för i sjukdom och olyckor, med mera elände som följd,tur att sånt är övergående. Jag och en kompis hade tänkt åka silvervägen med motorcykel förra sommaren till Norge,men det blev aldrig av,men siktar på det i sommar ist,måste ju bara få se ert paradis live och även få träffa Leo,han ser ju så go ut. Ha det så bra. Per

 6. Gunnel Forsberg

  Svar till Per (2012-03-24 10:53)
  Hej! Det är klart att ni ska köra Silvervägen! Det är så vackert här och särskilt när man kommer upp mot fjällen. Ja vi gläds åt det nya fina och känner att vår livskvalitet skjuter i höjden – ännu mer:)) Glad påsk!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.