Cykelpumpen!!

Våren verkar vara på G även här i Sandviken. Vem hördes utanför sovrumsfönstret i morse om inte "cykelpumpen" Talgoxen. En säkert vårtecken som skjuter pilar av sprittande hopp genom hjärtat till ryggmärgen. Apropå det så är jag ganska sugen på att ha denna tapet på ena väggen i köket. Eller blir det i grillrigaste laget?

Etiketter: , , ,

8 kommentarer

 1. ellen

  Hur fin tapet som helst! Talgoxarna pumpar sina små cyklar för fullt här i Röbäck också! Kram

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till ellen (2012-03-27 22:40)
  Det var ju du som lärde mig hur talgoxen låter, samt även en annan pippi, men det lätet har jag glömt. Förstår att det våras i Röbäck. Skulle hemsk gärna har vure tvärsnörtdit och fått dricka kaffe och surra med dig kära syster – gärna på eran fina baksida! Kram och GLAD PÅSK

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Kerstin (2012-03-27 22:47)
  Ja jag blev helt förälskad i den. Sedan har jag ju mina fina ”grönsaker” ännu ouppackade. De skulle göra sig fint mot den tapeten. Hur går det med ”lilla ärtan”?? Skrattade gott när jag läste om hennes eskapader:)

 4. Gunnel Forsberg

  Svar till Sonia (2012-03-27 23:27)
  Ja visst är den. Kan du inte komma hit Sonia! Jag skulle behöva/längtar efter din smittsamma entusiasm, få lite goda ideér och inredningstips, ty jag haver kört fast!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.