Det näst bästa…..

Det näst bästa – efter att få ha sina barn nära hos sig på påsken – är att veta att de får vara tillsammans i Göteborg, träffa pappa morfar/farfar och få skratta och prata med varandra. Alla utom Alex som är på resande fot i Asien.

Våra härliga ungar som blivit vuxna och kloka tack vare/trots uppväxt i vårt ungdomliga självlärda föräldraskap. Trots skilsmässa. Som besitter en massa kunskap gåvor och egenskaper ärvda från oss och från generationer före oss – på gott och ont. Jag önskar dem alla en riktigt fin påsk, många glada skratt och fina stunder för småkusinerna Sixten Oliver och Alice.

Jag önskar också att G som skadat sig i ryggen ska återhämta sig snabbt så han orkar gosa med sina egna och barnens ungar, och att han inte får några bestående men efter fallet. GLAD och FRISK PÅSK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.