Pollenchockad

Mellanlandar på Arlanda innan flyget går hemåt. Har fått några fina dagar med jobb blandat med familjeliv. Den värsta pollensäsongen på åratal pågår för fullt. Mitt huvud med dess håligheter och ventriklar har varit rätt ansträngt dessa dagar, trots medicinering. Nöjd med min resa ser jag fram emot att få komma hem till ett pollenfritt Sandviken, där Kung Bore ännu håller sitt grepp. Visst ser jag fram emot sommar och sol även där, men längtar efter några pollenfria andetag, och så efter mina pojkar förstås!

4 kommentarer

 1. Maria Skiddi

  hujeda mig ja!
  Varje dag är en kamp utomhus, jag är helst inne jag! så mycket som det nu går.

  All medicin som man trycker i sig gör en förbannat trött! Förra fredan då jag var ledig sov jag till 12:30 på dan!!
  Känner mig som 107 år typ =/

  Antarktis verkar vara ett bra ställe så här års =)

 2. Gunnel Forsberg

  Svar till Sven. (2012-06-01 10:30)
  Jag måste erkänna att jag är glad att läkemedlen finns att ta till när det är som jobbigast. Att någon tjänar pengar på det är väl oundvikligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.