Barndomsminnen: Bondromantik och skåningar

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Anders

    Visst är det märkligt att bondelivet ter sig så idylliskt på håll, men när man själv befinner sig mitt uppe i arbetet så tycker man att det är ett väldans slitgöra. Trots all möda så är det de trevliga stunderna som tex samvaron vid måltiderna man minns. Tänk vad de som inte levt på landsbygden gått miste om!

  2. Karin Melander

    Du är helt fantastisk, din förmåga att skapa minnesbilder med ord är bäst! Jag blir 11 år igen, dofter och känslor poppar upp, kluvenheten mellan det fantastiska och det jobbiga med att växa upp på bondgård men också tacksamhet för erfarenheten. Nu längtar jag efter den värme som man minns från ”slåttanna”, det är kallt o regnigt i Piteå
    idag igen. Karin i P-å

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.