Tersduettsmaraton

Kryper till kojs med en varm känsla i bröstet. Har haft en fin dag  med fina människor. Kära syster S  och B är på besök.  Kvällen avslutades med fiskafänge småprat och sång samt en ljuvligt god köttbit med potatisgratäng och murkelstuvning. Har idag även haft nöjet att få träffa en av mina trevliga  lärare från musiklinjetiden i Härnösand – Waldemar och hans Maria som gästar oss på väg till Norge. Visar stolt vårt vykort  och känner mig glad. Hoppas att morgonsolen skiner på oss alla när vi vaknar till en ny fin dag. Gonatt!

 

Etiketter: , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Sonia

  Synd att vi bor så långt ifrån varandra, det var en underbar kväll! Hoppas kunna komma upp igen till nästa sommar.

 2. Agneta kusoffsky

  Hej. Hittade o h läste Din blogg om min moster Ebba Hedman. Min mormor bodde på bångvägen 53. Moster Ebba hade egen lägenhet på kort gångavstånd därifrån. Jag har ett Instagram konto som heter [email protected]. Så roligt att bilen är på gång. Kommer ihåg att i vk stod. ”Nu har våren kommit, för nu har Ebba Hedman tagit ut bilen”. Hör av Dig om Du vill veta mer om vår släkt. Foton mm. Hälsningar Agneta kusoffsky 08 341240

  • Gunnel Hedman (inläggsförfattare)

   Hej Agneta! Så roligt att höra från dig. Man önskar att man hade fått träffa dessa systrar idag, höra dem berätta om svunna tider. Själv har jag bara små vaga minnesbilder från barndomen. Gunnel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.