Fähundscoach sökes

Idag är han billig emellanåt, vår älskade men enträgne rymling Leo. Hans frihetslängtan triggar honom till allt mer avancerade utbrytningsförsök och han är mycket läraktig i konsten att öppna dörrar. Smart är han – om det råder inga tvivel. Vi försåtsminerar och lämnar på glänt just för att kunna ta honom på bar gärning eftersom det säjs att hundar glömmer efter några sekunder. Pytt i datta – som vi sa på den gamla goda tiden i Vindelgransele – Den här voffsingen han minns betydligt längre än så.  För övrigt är han alldeles underbar, och till hans försvar kan säjas att alla dessa goda hunddofter från  jakthundar som bott här senaste veckan  måste vara outhärdligt frestande för en liten hundkille.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

 1. annkristin

  Haha..skrattar gott när jag ser Leo o hans bravader framför mig,verkar vara en väldigt klok hund 😉
  Min Tor (katten) går lite över gränserna när han känner att det luktar räkor eller nån fluga är runt fönstret, då..men endast då kan nån krukväxt vara i farozoonen 🙂
  Har äldste sonen från Uppsala på besök några dagar, ska passa på att fira honom i förskott, om jag inte minns fel så har han o R gemensam födelsedag. Snart vankas det god middag och trevlig samvaro här 🙂
  Ha det gott o hoppas att vi får en fin höst!
  Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.