Fälgjakten

En tjyvlånad bild från Kalle i bloggen bredvids fb-sida. Men det kunde ha varit R och mig!!

Höst brukar innebära jakttider och så är det givetvis här i vykortet med. Dock har vi ännu inte övergått från den vegetariska jaktdelen ännu utan har haft fullt fokus på att få jaga tag på en ny "vintersko" till Lillvännen som stått ledsen och punkterad ända sedan skolstarten. Igår lyckades jakten  tack vare en av alla våra underbara gäster och R fick göra en snabbutryckning Älvsbyn t o r  med fälgen för att skaffa ett helt däck.

Nu är min 10-taggare till gube glad igen och snart ser jag nog mitt radarpar brumma omkring här precis som det ska vara. Med tanke på att årets första snöflingor föll idag så är det nog viktigt att Lillvännen är välskodd!

Själv gör jag precis som gumman i huckle på bilden, bär huckle och försöker hitta balansen i livet. Livet har visserligen redan krympt 5 cm efter det att jag i söndags inledde min  LCHF-period, men till priset av värk och stelhet i kroppen, en deprimerande känsla och ovanligt få hjärnceller i arbete. Antagligen är det väl sockerabstinensen som fortfarande härjar med mig. Tänker dock vara enträgen och hålla ut. men hoppas att snart få känna mig glad  smärtfri och spirituell igen.

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.