Kan jag få beställa tack

Sitter i väntans tider på ett telefonsamtal som ska komma kl 8.00. Dags att få bekräfta veckans matbeställning. Tyvärr alltid på en måndagmorgon – den veckodag då vi försöker vara liiite lediga, speciellt efterlängtat efter arbetshelgerna då det är full fart från morgon till kväll. En sovmorgon skulle inte ha varit helt fel, men men, nu är man uppe duschad och laddad med kaffetåren så det är lika bra att jobba på.  Ska även ägna mig åt att försöka begripa mig på nydatorn idag. Har inte hunnit med det ännu. Den är hittills seg som smör och  för varje ny ikon jag provtrycker poppar det upp en massa olika alternativ  om program som jag ska välja bland och ladda hem. Helt obegripligt för mig som inte vet vilka som är bäst och nödvändiga. Kan saker och ting inte bara funka helt enkelt.?!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.