Världen via Norge

Har planer på att åka till Gbg och Sthlm för att schleka bånfötterna som ser dagens ljus endera veckan. Kollade för skojs skull upp möjligheten att åka tåg till Gbg från norska Rognan som ligger ca 7 mil härifrån. 399 Nok enkel väg minsann!! En toppenbra överraskning. Det blir en slags hurtigrutt på räls genom detta sagolikt vackra land. Visserligen tar resan snudd på 1 dygn med byten i Oslo och Trondheim, men man kan ju lägga till sovplats om man vill. Sedan kan man efter Gbg åka tåg till Sthlm och därifrån färdas i luften till Arvidsjaur  och vidare de 22 milen hemmät vägen. 

Etiketter: , , , ,

5 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Ei (2012-10-12 11:47)
    Ha en fortsatt trevlig helg ni med! ja nu har det hänt och man är lycklig och rörd. Snart händer det igen. Och förhoppningsvis får jag snart träffa dem båda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.