Olikalika

 

Hittade en så bra bild på nätet som illustrerar hur olika men ändå lika vi jordevandrare kan vara.  Jag syftar mer på själva livet än på skolsystemet som jag inte vet så mycket om idag. Ta bara R och jag som exempel. Vi är ett otroligt bra team som kompletterar varandra utmärkt i den här verksamheten, men var för sig kan vi ha stora brister. Det medför att det blir svårt ibland att förstå varandra och kan mynna ut i helknäppa diskussioner då vi kör fast och himlar med ögonen.

Eller naturligtvis har han svårare att förstå mig;)) Jag måtte vara otroligt dålig på att förklara, eller så är han otroligt dålig på att förstå. Eller vice versa. Känns det igen? Just nu känns min hjärna som ett råttbo och blir totalblockerad när jag ska försöka förstå vissa saker som är solklara för honom. Jag vet att om en stund kan det mycket väl vara så att poletten trillar ner – åtminstone tillfälligt. Men i stället för att krympa och känna mig värdelös och ledsen har jag en ny strategi – jag har helt enkelt beslutat mig för att acceptera och stå upp för mina svårigheter. Kanske det finns bokstäver som passar in på mig men definitivt inte siffror!! Alla är vi lika mycket värda, både getabock och minigris!

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Michael Forsberg

    Min kära Mor sa alltid följande till mej när jag fick dom känslorna…..En kram flyger vilt…och omger Dej som en värmande filt…mjuk som en vind lägger den sej till ro på Din kind…där vill den stanna…där vill den vara,bara omsluta Dej och inte behöva förklara…den vill ge Dej känslan av att vara älskad och behövd just idag,ville dela den med Dej och ge Dej kraft och nya tag…dagen idag är Din,ta vara på den,här kommer KRAMEN!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.