Bus eller godis??

 Jag har sagt det förut och jag säjer det igen. SÅ skönt att slippa det importerade eländet med halloween och allt ståhej runt det. Här nöjer vi oss med att se oss själva i spegeln. Det räcker bra så och får väl klassas som "bus". Godis blir det inget av med för min del förutom en skärva mörk choklad  nu och då. Dryga 5 kg ned sedan jag lade kolhydraterna på hyllan. Glad och stolt över mig själv är jag! Förhoppningsvis blir det lite mer skjuts på viktnedgången nu när jag plötsligt är fastighetsskötare också. R har börjar få krycktekniken ganska snygg nu och har inte speciellt ont vid stillasittande, men knäet ser fult ut och alldeles säkert är något trasigt därinne. Förbereder oss på en lång tuff rehabiliteringsperiod för honom när jag får sköta alla tyngre göromål med ved och snö. Det blir nog tungt för oss båda. Fysiskt för mig och psykiskt för R som är van att flänga runt och jobba med kroppen hela dagarna. Robban pekar på mig med kryckorna och utdelar kommandon i snabb takt. Det går bra, men nog kan det komma fram en decimeter silvertejp endera dan om det blir för mycket ordergivning. 

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

 1. Maja Larsson

  ALL heder till dig som lyckats med att sluta med kolhydrater. Och ja, framförallt godis. Nu är det iofs längesen jag hade mitt senaste återfall, men mmmm, så gott! 🙂

 2. Marianne & Ewert

  Bra jobbat Gunnel! -5 kg är starkt.
  Hälsa R att han ska krya på sej och akta sej för att peka för mycket med kryckan så han drar på sej tennisarmbåge också.
  Trevlig helg!

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Maja Larsson (2012-11-02 12:28)
  Tack för uppmuntran! Det har faktiskt gått över förväntan med tanke på att jag bor i en godisaffär;) Jag brukar tänka på att mitt blod blir som en enda sockerlag efter en påse godis – då blir jag motiverad igen!

 4. Ulla

  Jag avundas er….tycker det är förfärligt att bli indragen i Halloweenfirandet, för det blir man ju när det bultar på dörren och det står ett gäng spöken på bron.
  Det värsta med detta är att ingen verkar fatta när och hur det skall firas utan det dyker upp spöken lite då o då under en vecka. Visste folk när så kunde man i alla fall se till att vara bortrest den kvällen.
  …..från ett gråmulet Umeå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.