Vitvarorna på Gunnels Gym

 Nu är det bråttom på Gunnels Gym. Vitvarorna som ramlat från skyarna inatt måste skottas bort. Det värsta iallafall. Helst innan varubussen kommer så han inte kör fast i sursnön. Det ska bli plusgrader inom någon timme så itsnow 😉 or never!

I helgen måste jag be en av våra gäster att ge mig snöskottarlektionen med Lillvännen. Det har inte blivit av ännu men nu är det allvar! R är på sjukhuset idag med sitt halvt avsvullna knä och får besked om vad som hänt inne i knäet. Förbereder mig mentalt på värsta tänkbara scenario – kommande operation och låång konvalescent. Det innebär att den här vintern kan bli riktigt riktigt  tung. 

Om det skulle visa sig att något "enbart" är uttänjt och lagar sig självt så småningom så kommer det ändå att ta lång tid att läka. Håller tummarna för min tappra gubbe, samlar mod och beger mig uti spöregnet!!! som just brakade loss. Kör försiktigt där ute på vägarna. Det här vädret är riktigt läskigt!

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.