Hilary Clinton och jag

R är ju en man med fasta principer. I  somligt i alla fall. Det vet ni som känner honom… Ibland tycker jag ju förstås att han kunde lägga lite mer krut på världssvälten än på ämnet " huvudbonader vid matbordet".  För min del anser jag att det är av större vikt vad som sitter under huvudbonaden, nämligen s.k folkvett och vänlighet, men detta trätoämne har under åren varit återkommande i den privata familjepolitiken.

Vissa dagar – sådana där dagar när man åter är 5 år och gärna VILL fresta tålamodet på mot/medparten, så har jag ibland övervägt att ta på mig burka, ryssmössa eller beijerkepsen till frukostbordet, bara för att jag KAN – och bara för att skapa lite spänning i relationen;) Det är ju så härligt att försonas efteråt.

Idag fick buffen sitta på efter hundpromenaden och följa med ända till frukostbordet. Inte för att retas, men för att håret ser bedrövligt ut och jag ska ändå snart ut på isen och fiska. Effekten var omedelbar…

Att säja att jag har en riktigt "bad hairday" är nog att betrakta som en ren förolämpning mot Hilary Clinton, rykande aktuell innehavare av förstaplatsen, då hon – som synbart nystigen ur duschen –  i gårkvällens nyhetssändning fick till och med R att sätta glöggen i vrångstrupen

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.